Browsing: Nyheter

Hotell
0

Ny konsernsjef for BWH Hotel Group i Skandinavia

Johan Michelson er ansatt som ny konsernsjef for BWH Hotel Group i Skandinavia. Han etterfølger Johan Kukacka, som etter 17 år som konsernsjef nå skal fokusere på hotelloperatøren Sleepingfox Hotel Group, der han er deleier.

Intervjuet
0

Intervjuet: Støtt i stormen

Som leder for Virke Reiseliv står Astrid Bergmål midt i sitt livs tøffeste oppgave, nemlig å redde norske reiselivsbedrifter fra konkurs under coronapandemien. Det stormer rundt henne, men Astrid står støtt i stormen.

Nyheter
0

Bobil-dobling på 10 år

Ved årsskiftet var det registrert nærmere 52.000 bobiler i Norge. Det er nesten dobbelt så mange som for ti år siden.

Fly
0

PIA utestengt fra Europa

Pakistan International Airlines (PIA) får ikke lov å operere i EU de neste seks månedene, opplyser Easa, som er EUs byrå for flysikkerhet.

Hotell
0

Tung mai for hotellene

Antallet overnattinger på campingplasser økte med 11 prosent fra mai i fjor til samme måned i år, men hotellene sliter fortsatt voldsomt.

Fly
0

Tilbyr 79 ukentlige flyvninger fra Norge i sommer

Takket være økningen i etterspørsel, vil KLM og Air France i sommer tilby 79 ukentlige frekvenser til Amsterdam og Paris. Og fra 5. juli åpnes igjen flyvninger fra Stavanger og Trondheim til Amsterdam.

Fly
0

Redningspakken for SAS er klar

SAS sikres en redningspakke på 14,25 milliarder svenske kroner etter at blant annet Sverige og Danmark har stilt seg bak selskapets finansieringsplan.

1 2 3 1 240