Browsing: Nyheter

Hotell
0

Thon Hotels klar for Alipay

Fire Thon-hoteller i Bergen tar i bruk betalingsløsningen Alipay fra januar 2019. Fra nyttår kan hotellgjester betale med mobilen i løpet av et par tastetrykk.

Fly
0

Branson nærmere romturisme

Richard Branson sier Virgin Galactics prøvetur til verdensrommet torsdag var en av de beste dagene i hans liv. Han vil selv være med på en ny prøvetur.

Fly
0

Kutter trolig flyskatten i Sverige

I forbindelse med svenskenes nye statsbudsjett ligger det an til at den omstridte flyavgiften avskaffes. – En god julegave for oss og alle som ønsker å reise i Sverige, mener Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Nyheter
0

Skottland vurderer turistskatt

Antallet turister i Skottland har økt betydelig, og nå myndighetene ønsker å innføre en turistskatt for å unngå masseturismen og forbedre opplevelsen av regionen.

Intervjuet

TN+

0

Intervjuet: Opp som en sol

Familien Tamm hadde alt – og mistet det meste. MSC Cruises’ Norden-sjef Claes Tamm har i sannhet lært seg at ingenting varer evig, og at livet er hva du selv gjør ut av det.

Nyheter
0

Apollo: Slik blir reiseåret 2019

Vi gjenoppdager gamle klassikere, oppsøker det mer autentiske og lar opplevelser styre reisevalget. Ifølge reiseoperatøren Apollo blir hotellene viktigere, nykommere favoritter – og eksotisk er ikke lenger forbeholdt vinterreisene.

Nyheter
0

Bygger trappebro over Vøringsfossen

Statens vegvesen har engasjert Multiconsult på Stord som teknisk byggeleder for turistveianlegget Vøringsfossen – fase 2. Prosjektet er spektakulært og vil bli et nasjonalt ikon langs Nasjonale turistveier.

Fly
0

Glemte flymodus – fikk bot

Passasjeren med Aer Lingus som fløy mellom Irland og USA glemte å sette mobilen i flymodus. Det endre med rundt 2 600 kroner i bot.

Annonse
0

TravelMatch mot nye høyder!

Interessen for TravelMatch er større enn noen gang! Når dørene åpner for 8. gang for Norges største B2B workshop for utgående trafikk i Oslo Kongressenter den 24. januar, er rekordmange deltagere på plass for å treffe den norske reiselivsbransjen.
– Og det kunne vært ganske mange flere, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck. Også denne gangen har vi en ganske lang venteliste med aktører som gjerne ville deltatt, fremholder han.

Fly
0

Dette handler vi i taxfree-butikkene

Ifølge YouGov handler åtte av ti fritidsreisende nordmenn alltid på taxfree, mens nesten syv av ti forretningsreisende gjør det samme. Utenlandske turister legger også igjen millioner av kroner hvert å hos Travel Retail Norway.

1 2 3 1,092