Browsing: Nyheter

Cruise
0

Endelig tilbake

I mars 2020 skulle Celebrity Cruise Lines nyeste skip, Apex, begynne å ta imot passasjerer og bli med tvillingskipet Edge ut på åpent hav. Dette ble forsinket av utbruddet av Covid-19, og etter over et år hvor verden stoppet opp ble vi endelig med på cruise i Egeerhavet.

Intervjuet
0

Intervjuet: Dame med bærekraft

Utferdstrangen tok Torunn Tronsvang fra Australia til Dubai, Sveits, Thailand, Maldivene og til slutt til drømmenes mål: Bhutan. Hvor hun fant en magi hos folket som lever etter happiness-filosofien. Og kanskje er det denne magien hun har tatt med seg hjem og implementert i suksesshistorien Up Norway?

Nyheter
0

Rekordmange nye kunder hos Apollo

To år med pandemi og usikkerhet ser ut til å ha ført til at rekordmange velger pakkereiser. Hos reisearrangøren Apollo er 60 prosent av neste års reisende helt nye kunder!

Nyheter
0

Kraftig pågang hos Europeiske

Norges største reiseforsikringsselskap opplever nå en kraftig økning i antallet henvendelser. Omikron-spredningen skaper frykt og usikkerhet, og rådene fra myndighetene spriker.

Cruise
0

Travelnet overtar Carica

1. desember når Travelnet en ny milepæl: Selskapet overtar driften av en av Norges største cruise-aktører, Carica i Stavanger.

1 2 3 1 343