Browsing: Nyheter

Hotell
0

Fredrikke Næss forlater Grand Hotel

Fredrikke Næss har valgt å si opp sin stilling som hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic etter snart 6 år. Næss ble ansatt i 2013, og sammen med teamet på Grand har hun ledet hotellet gjennom en betydelig fornyelsesprosess.

Fly
0

Mot flykutt i Widerøe

Når 18 av Widerøes 23 kommersielle kortbaneruter går med tap kommer man ikke utenom nye flykutt, sier toppsjef Stein Nilsen.

Fly
0

Utvider vintertilbudet

Air France-KLM øker antallet ukentlige avganger med to prosent til 502 avganger, og antallet plasser med fem prosent sammenliknet med 2017.

Fly TN+
0

Fly: Blodbad blant de små

Høye priser på drivstoff og prispress i markedet har ført til et konkursras i internasjonal luftfart. – Og det blir slett ikke bedre fremover, hevder flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs i WinAir.

Nyheter
0

Oslo Snowparks blir majoritetseier i Drammen Skisenter

Oslo Snowparks kjøper majoritets aksjepost i Drammen Skisenter og skifter samtidig navn til Parks. Etter oppkjøpet vil Parks eie alle aksjene i TryvannWyller (tidligere Tryvann Skisenter) og 50,1 prosent av aksjene i Drammen Skisenter – Aron.

Nyheter
0

Varm hjemmesommer ga nedgang

Oppgangen i den norske reiseaktiviteten ble trenden brutt i år. Den varme hjemmesommeren får mesteparten av skylden, ifølge en undersøkelse i regi av Ticket. Innen opplevelsesbaserte reiser er det en økning.

1 2 3 1,077