Vi skal være et åpent og levende hotell hvor hele byen er velkommen, og vi legger stor vekt på mat og drikke, sa hotelldirektør Jan Erik Rivelsrud til Travel News i forbindelse med åpningen.
Hotellet hadde fra starten en kaffebar og en mer voksen bar, og i dag utvides altså tilbudet med en restaurant  Carls Kjøkken.
Den serverer retter inspirert av det nordiske kjøkken. På Carls vil det bli brukt mye fisk og skalldyr, akkompagnert med sesongens friske grønnsaker. Restaurantsjef Christofer Bengtsson har blant annet erfaring fra restaurantene Elvebredden og Balthazar. Ledelsens hemmelige drøm er å skape den rimeligste restauranten i Norden med en stjerne i Michelin-guiden.
 Vi tror at mat og drikke i den rette kombinasjonen skaper den fineste opplevelsen. Vi har derfor vært nøye i utvelgelsen av vinene. De fleste av dem er fra organiske eller biodynamiskeprodusenter, sier Bengtsson.
Rica Hotel G20 med 96 rom er Rica-kjedens niende hotell i Oslo. Det ligger som navnet antyder i Grensen 20. Like ved finner man søsterhotellene Grand Hotel og Rica Travel Hotel.
Skrevet av Stein Arild Iglebæk 20.08.2010 klokken 08.25