– Det er forskjell på en pølsebod på 50 rom og de 500 rommene vi har kjøpt. Og så er det forskjell på å ta betalt 3500 kroner og de nivåene vi skal ligge på. Ideen vår er topp produkter til en fornuftig pris, lik som ideen bak Restaurant Eik; man skal få et gourmetmåltid til 500 kroner. Vi skal ha fantastiske produkter, tilpasset skandinavisk sosialdemokrati, sier Stordalen til Finansavisen.
Trending
- Bare fire uker igjen: Grand Travel Awards 2026 nærmer seg.
- Georgia satser på Norden
- Which? anklager lavprisflyselskaper for misvisende priser på håndbagasje
- Norge som reisemål mister verdier: reiselivsbransjen svarer på PWC-rapport
- NBTA presenterte nytt innholdssamarbeid med Travel News
- Aer Lingus starter flyvninger mellom Dublin og Oslo
- Økning i norsk turisme til Frankrike
- Avinor melder om fortsatt vekst – våre naboer gjør det bedre