Han tiltrer stillingen 20. oktober og får ansvaret for videreutvikling av både Hotell Bondeheimen og Kaffistova. Dette er to av Oslos mest tradisjonsrike og folkekjære institusjoner.
Volden-Sandersen har over 20 års ledererfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Han kommer nettopp fra stillingen som driftsleder i Frich’s Hoteller & Spisesteder. Her har han hatt ansvar for mer enn 10 hotell og flere serveringssteder. Han har bred erfaring innen drift, konseptutvikling, gjesteopplevelse og ledelse av tverrfaglige team.
– Bondeheimen har en helt spesiell plass i norsk hotellhistorie. Det er et hus som står for kultur, tradisjon og vertskap. Jeg gleder meg til å bygge videre på dette sammen med et dyktig og engasjert team, sier Volden-Sandersen.
Hotell Bondeheimen ble etablert i 1913 og har gjennom mer enn hundre år vært en naturlig møtested for både tilreisende og fastboende. Sammen med med Kaffistova representerer huset en viktig del av Oslos og Norges kulturhistorie, samtidig som hotellet de siste årene har vært gjennom en omfattende fornying og modernisering.
– Vi er svært glade for å ønske Ole velkommen. Han har solid bakgrunn, et ekte engasjement for mennesker og vertskap, og sterk forståelse for hvordan en kan kombinere tradisjon med moderne hotellledelse. Vi ser fram til å fortsette utviklingen av Bondeheimen sammen med ham, sier daglig leder i Bøndenes Hus, Trond Andersen.
