Norwegian Cruise Line lanserer NCL AIR

Et nytt verktøy til fly-cruise-bookinger er introdusert for å gi agenter i Norden mulighet for å selge pakker med fly og NCL-cruise for første gang.

0

Agenter får full provisjon på hele fly-cruise-pakken, og det er en prismessig fordel for kunder som booker fly med deres cruise.

Norwegian Cruise Line har lansert ”NCL Air” – en plattform for Fly-Cruise-bookinger som er integrert i the Book Norwegian agent booking-verktøyet.

Den brukervennlige plattformen er designet for å gi kunder enda større frihet og flere valgmuligheter ved å endre måten agenter foretar fly-cruise-bookinger på. Med NCL Air gir det internasjonale cruiserederiet dessuten agenter i Norden muligheten til for første gang å tilby flypakker med NCL fra alle tilgjengelige internasjonale lufthavner. NCL Air gi adgang til priser og forbindelser fra Norden til lufthavner rundt omkring i verden, alt etter hva som er tilgjengelig i Amadeus. Samtidig kan reiseagenter dra fordel av en forenklet booking-prosess mens de samtidig belønnes med full cruiseprovisjon på hele flypakken.

Den forsterkede booking-plattformen er utviklet for å gjøre livet lettere for reiseagenter, som kan oppleve forbedret effektivitet og spare verdifull tid.

Med NCL Air kan agenter nå tilby flymuligheter fra et bredt utvalg av nasjonale gateways, og de kan velge mellom eksklusive NCL-priser som gir gjester større fleksibilitet, eller begrensede priser som er mer attraktive, men underlagt betalings- og avbestillingsrestriksjoner. Det er også mulig enkelt å oppgradere til Premium Economy, Business og reiser på første klasse.

Gjester nyter fordel av en prisreduksjon på cruiseprisen hvis deres cruise er reservert samtidig med booking av fly i en samlet pakke, hvilket gjør fly-cruise-pakken enda mer fordelaktig.

For ytterligere bekvemmelighet inkluderer takstene innsjekket bagasje, lufthavns- og havnetransfer og hotellovernatting forut for cruise-avgang, hvis dette kreves. Ytterligere vil NCL assistere med alternative muligheter i tilfelle av flykanselleringer eller -forsinkelser hvis det er snakk om fly som er arrangert som en del av en pakke. Alle kabinklasser og flyselskaper som kan bookes gjennom Amadeus er enkelt tilgjengelige for reiseagentene. NCL gir kundene et valg, mens de sparer reiseagenterne for tid og krefter i bookingprosessen. Alle bookinger er fullt beskyttet via det europeiske pakkereisedirektivet.

– NCL Air er en naturlig utvikling av vår forpliktelse til å gi kundene større frihet og flere valgmuligheter, mens vi støtter reiseagentene til det ytterste. Vi har jobbet med denne revolusjonerende booking-plattformen i en tid, og jeg er begeistret for at agenter og kunder nå kan høste fordelene, sier Kevin Bubolz, Managing Director Europe hos NCL.

– Vår eksisterende Partners First-filosofi lar oss sette våre reisepartnere i sentrum av alle forretningsmessige beslutninger vi foretar. NCL er forpliktet til å hjelpe våre verdifulle agenter med å lære, vokse og ha suksess, og vi er enormt takknemlige for deres engagement og harde arbeid. NCL Air er utviklet fra våre reisepartneres synspunkter, da vi bestreber oss på å gjøre alt det som er mulig for å gjøre NCL-bookingopplevelsen enkel for dem, tilføyer Tom Baraas, Business Development Manager (Norge, Danmark & Island) hos NCL.

NCL Air er tilgjengelig for alle agenter med et Book Norwegian log-in. Agenter som på det nåværende tidspunkt ikke benytter booking-verktøyet kan kontakte NCL Partnership Relations Team på agencysupport@ncl.com for å få full adgang til Seawebagents.ncl.com og NCL Air. I tillegg kan agenter laste ned en e-flyer on NCL Air, som tilbyr en enkel step-by-step-manual for hvordan man enkelt og raskt kan booke sine kunders fly med NCL’s nye fly-cruise booking-plattform.

Share.

About Author

Comments are closed.