Den internasjonale TV-serien Tareq Taylor´s Nordic Cookery! spiller i disse dager inn et avsnitt til sesong 2 på Radisson Blu Resort Trysil. Trysil med omegns gastronomiske spesialiteter og lokalproduserte råvarer blir kringkastet på BBC Lifestyle, RTL & Good Food. Serien når ut til 35 millioner husholdninger i Europa og 45 millioner husholdninger i Asia.
TV-serien fokuserer på lokale spesialiteter, og belyser nordiske mattradisjoner overfor et internasjonalt publikum. Produsenten, Rick Jacobs, sier at teamet lenge har hatt et sterkt ønske om å spille inn et avsnitt i sesong 2 av serien i Trysil med omegn:
– Teamet er kjempenysgjerrige på Trysils og Øst-Norges gastronomiske og opplevelsesmessige perler. Det innebærer alt fra skikjøring, til lokale matprodusenter og ildsjeler som brenner for lokale mattradisjoner. Det at vi endelig er på plass, føles som et fantastisk godt utgangspunkt for en av de 12 nordiske episodene av serien.
Under innspillingsuken skal filmteamet møte Radisson Blu Resort Trysils kjøkkensjef Michael ”Bobo” Johansson for å få en smakebit på hotellets spesialiteter. I tillegg vil de få en innføring i Radisson Blu’s matkonsept Brain Food og filme utendørskokkelering på en av hotellsuitenes balkonger.
– Vi har en utrolig flott og fartsfylt uke sammen, og er takknemlige for at de valgte nettopp oss som destinasjon, konkluderer hotellets markeds- og kommunikasjonssjef, Maria Belin.