– Det er tredje gang vi kommer med i White Guide, og det er moro! Jeg er kjempestolt av alle på Brasserie Paleo som legger ned mye innsats i både gode råvarer, menyen og selvsagt servicen. Vi har flest lokale Oslo-folk som spiser hos oss og mange stamgjester, og det viser at både maten og atmosfæren treffer gjestene våre i hjertet, sier hotelldirektør Lars Petter Mathisen.
Mat fra naturen
Brasserie Paleo har en meny med retter som hengmørnet kjøtt, fjellørret og villkveite.
– Vi jobber hver dag med personlig service i kombinasjon med lokal mat laget i tråd med det paleolittiske kjøkkenet, som blant annet er å unngå mest mulig behandlet mat, bruke økologiske råvarer samt benytte råvarer som er i sesong. Videre er vi forsiktige med både gluten og bruk av sukker i vår mat noe som mange bevisste gjester setter pris på, sier Jeanette Solheim som er Food & Beverage manager ved Brasserie Paleo.
Det mest populære på menyen blant gjestene er kjøtt- og fiskeretter.
– På lunsjen er det steak sandwich som er mest populært, mens på kveldstid serverer vi mye av kalv og kveite, sier Solheim.
Norges beste frokost
Høsten 2016 vant Thon Hotel Rosenkrantz Oslo 2. plass i Norges beste frokost-konkurransen til Twinings, kun slått av Thon Hotel Lofoten som kapret 1. plassen.
– Vi har mange stamgjester på hotellet som besøker frokosten vår, men også stamgjester som kommer hit for å spise lunsj og middag – både i privat sammenheng men også i forbindelse med jobb, sier Jeanette Solheim.
White Guide Nordic er en restaurantguide som lister opp de beste restaurantene i Norden. Den svenske versjonen har blitt gitt ut siden 2005, og hvert år blir ca. 800 restauranter testet. Andre restauranter som er med i årets White Guide i Oslo er blant annet Feinschmecker, Palace Grill og Statholdergaarden.