Loungen som befinner seg i terminalen for utenlandsreisende, er et etterlengtet tilbud for å gi travle forretningsreisende ro, og et sted å trekke seg tilbake. Samtidig er loungen et sted som reflekterer Rogaland, både gjennom inspirasjon fra lokal mat, og i omgivelser inspirert av det røffe havet i området. Konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen, kunne bekrefte at dette har vært et ønske fra passasjerer og flyselskap over flere år. Gjennom utbyggingen på lufthavnen hvor det nylig åpnet en Foodbar og Cafe Ritazza, gjenstår flere spisesteder og butikker som skal bidra til å gjøre reisen enklere for alle.
Mer havregrøt
En vanlig oppfatning er at en business lounge handler om kanapéer og Champagne. Administrerende direktør, Morten Solberg Nilsen for Select Service Partner som drifter loungen, tilføyer at det det ikke er kanapéer som står øverst på listen av hva folk etterspør mest i en lounge i Norge, men først og fremst kaffe, vann og havregrøt.
Før maten ble servert og vurdert, kunne gjestene nyte utsikten i en stemning til å ta og føle på, gitt av Randi Tytingvåg trio.
Trenger navn
Helt til slutt oppfordret Forretningsutvikler i Avinor, Elisabeth Strømstad folk til å komme med innspill til navn. Loungen som ikke er døpt enda, kan få navn etter ditt ønske, og du har mulighet til å vinne ett års fri tilgang. For deltakelse og mer info se www.avinor.no/svg