I dag er Star Tour historie

Fra 1. novemer heter Star Tour ikke lenger Star Tour, men TUI. For mange er det et vemodig øyeblikk – Star Tour har vært et solid merkevarenavn i den norske charterfloraen.

0

I den norske TUI-ledelsen er man ikke fullt så nostalgisk anlagt. Her ser man fremover.

–  Vi er nå helt integrert i verdens største reiseselskap, sier André Braathen, Country Manager TUI Norge.

Han ser bare fordeler ved at man med det nye navnet blir enda sterkere knyttet til reisegiganten.

– Vi får nå tilgang til en hel verden av ressurser som vil komme kundene våre til gode. TUI vil få et bredere og mer fleksibelt tilbud i tiden som kommer, konkluderer han, og fortsetter:

– Selv om navnebyttet markerer en stor endring så vil TUI fortsatt være det mange av våre kunder kjenner oss for. Vi tilbyr pakkereiser til kjente og kjære destinasjoner, og vi har fortsatt kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki og København. Våre skandinaviske guider er tilstede på våre hoteller og destinasjoner, og alles kjære Bamseklubb finnes fortsatt.

Nesten umerkelig har TUI jobbet mot navnebyttet over flere år. Det karakteristiske TUI-smilet er blitt større, mens Star Tour-navnet gradvis er blitt mindre. At nå tar skrittet fullt ut er ifølge Braathen som en naturlig progresjon i den internasjonale utviklingen på dette området.

– Våre norske kunder er erfarne reisende som kontinuerlig søker nye ferieopplevelser. Vi jobber hele tiden med å kunne tilby dem det beste av nye destinasjoner, fly, hotell, cruise og spennende opplevelser, avslutter Braathen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder