Sterk cruise-vekst for Hamburg

Trafikken opp med 12 prosent fra i fjor for Hamburg havn, med forventet besøk av 800 000 passasjerer innen utgangen av 2017.

0

Utvidelsen av havnen som muliggjør mottak av større cruiseskip er blant driverne til veksten, mener Sacha Rougier, administrerende direktør i Cruise Gate Hamburg.

Førstegangs anløpere er blant annet MSC Preziosa, Norwegian Jade og Independence of the Seas.

– Årets utgave av Hamburg Cruise Days og Blue Port venter rekordbesøk fra 10 cruiseskip i løpet av helgen. Blant disse finner vi AIDAprima, MSC Preziosa, Hapag Lloyds Europa og Europa 2, Mein Schiff 3 fra TUI Cruises, Albatros og Amadea fra Phoenix Reisen, Silver Wind, samt Norwegian Jade og Plantours Sans Souci – hvilket vil være den første deltagelsen fra et elvecruise-skip, sier Rougier.

Eventet finner sted 9. september.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder