App fjerner stresset ved ankomst

Egencia® TripNavigator forteller deg om du bør ta taxi, Uber, buss eller toget fra flyplassen for å komme raskest dit du skal.

0

Egencia® TripNavigator mobilapp løser nå utfordringene med den siste etappen for forretningsreisende med persontilpasset informasjon og valgmuligheter for å velge de beste alternativene for bakketransport der du er.

Den siste Egencia Business and Travel Technology Study  viste at de reisende kaster bort tid på å forsøke å ordne bakketransport, og ikke alltid har den informasjonen de trenger for å kunne gjøre smarte valg. For 45 prosent av forretningsreisende over hele verden er det å ordne med bakketransport den mest stressende delen ved bestilling av egen reise. Frustrerte, uvitende om andre muligheter eller er under tidspress, velger 70 prosent av forretningsreisende den mest nærliggende løsningen, nemlig å stille seg i drosjekøen på flyplassen fordi det er den enkleste måten å finne frem i en fremmed by på.

For å forbedre denne delen av reisen, samarbeider Egencia® TripNavigator med Uber og City Mapper for å vise persontilpassete rutealternativer direkte til den reisende. På hvert trinn av reisen kan man se et sammendrag av de ulike valgene for bakketransport i appen. Enten det gjelder bil, gange eller kollektivt, er valgene basert på adressen eller lokasjonen som er neste trinn i reiseruten. Uten å måtte laste inn detaljer, får den reisende oppgitt tids- og kostnadsestimater til bestemmelsesstedet.

Michael Gulmann, Vice President of Global Product and Marketing hos Egencia, forklarer:

– Forretningsreisende kommer til Egencia med ønske om bestillingsløsninger som omfatter hele reiseprosessen.  Ved å samarbeide med anerkjente mobilapper leverer vi persontilpassede alternativer for å komme seg rundt, alt samlet i Egencia® TripNavigator. Vi har forpliktet oss til å videreutvikle teknologiske løsninger for å hjelpe reisende med utfordringene de møter: travle agendaer, etterlevelse av reisepolicy, og effektivitet med minimal ventetid i kø.

– Å reise i jobbsammenheng kan være stressende, og de forretningsreisende kan ofte føle seg litt «lost in transit” når de ankommer en ny destinasjon. Nå med den nye Uber og Egencia® TripNavigator integrasjonen kan de enkelt finne frem på et nytt reisemål og være trygg på at pålitelig transport kun er et tastetrykk unna, sier Max Crowley i Uber for Business.

For å se hvordan de nye valgmulighetene for bakketransport fungerer på Egencia® TripNavigator for iPhone kan du laste ned appen her (tilgjengelig globalt).

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder