Norwegian dropper USA-ruten fra Bergen

For lav etterspørsel på ruten fra Bergen til Providence utenfor Boston gjør at Norwegian nå legger ned ruten.

0

Ruten mellom Bergen og Providence i delstaten Rhode Island i USA ble satt opp som en del av sommertrafikken mellom Europa og mindre byer i USA.

Nå er det imidlertid allerede slutt for ruten fra Norges vestkyst til USAs østkyst. Også ruten fra Edinburgh i Skottland til Bradley International Airport i Connecticut kuttes, oppgir den danske reisenettsiden Check-in.dk.

Norwegian håper imidlertid å gjøre ruten mellom Bergen og New York enda mer attraktiv, blant annet ved å øke oppmerksomheten rundt ruten både i USA og i Norge. 70 prosent av passasjerene er amerikanere som besøker bergensregionen.

Passasjerer som har bestilt billett fra Bergen til Providence i sommer har blitt informert om endringene og blir booket om til Boston via London.

Ruten mellom Edinburgh og Bradley legges også ned på grunn av for høye passasjeravgifter, ifølge Norwegian.

Med den ekstra kapasiteten vil Norwegian øke frekvensen på den eksisterende ruten mellom Providence og Shannon.

 

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder