Qatar best på business

Qatar Airways vant prisen for verdens beste business class under årets Skytrax Awards.

0

Under årets Skytrax World Airline Awards mottok Qatar Airways nylig tre utmerkelser. Flyselskapet ble kåret til verdens beste business class, verdens beste business class-lounge samt Midtøstens beste medarbeidere. 

– Fremgangen vår kan tilskrives alle våre dedikerte ansatte over hele verden. Flyselskapets service, moderne fly og eksklusive kabiner, kombinert med et voksende nettverk fortsetter å plassere Qatar Airways i toppen, sier Akbar Al Baker, konsernsjef i Qatar Airways.

Skytrax World Airline Awards er også kjent som «Passengers Choice Awards», og er basert på en årlig undersøkelse blant flere millioner passasjerer fra 160 forskjellige land.

– Qatar Airways består som favoritt blant flypassasjerer og oppnådde et sterkt resultat i flere av årets kategorier, blant annet som nest beste flyselskap i verden. Førstepremien for beste business class skiller seg også ut, fordi det er en av utmerkelsene som har størst konkurranse i undersøkelsen. Flyselskaper over hele verden jobber kontinuerlig med å utvikle og introdusere nye produkter og tjenester på business class, og det kreves mye hardt arbeid å ligge i forkant av markedet. Anerkjennelsen av loungen Al Mourjan er også resultat av en meget god innsats av Qatar Airways, sier Edward Plaisted, administrerende direktør i Skytrax.

Qatar Airways 16 nye destinasjoner i 2016 er: Adelaide, Chiang Mai, Helsinki, Krabi, Seychellene og Sydney. Selskapet fortsetter også å vokse i 2017 med blant annet verdens lengste flyrute til Auckland på New Zealand, samt nye destinasjoner som Douala, Lusaka og Windhoek.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder