Qatar best på business

Qatar Airways vant prisen for verdens beste business class under årets Skytrax Awards.

0

Under årets Skytrax World Airline Awards mottok Qatar Airways nylig tre utmerkelser. Flyselskapet ble kåret til verdens beste business class, verdens beste business class-lounge samt Midtøstens beste medarbeidere. 

– Fremgangen vår kan tilskrives alle våre dedikerte ansatte over hele verden. Flyselskapets service, moderne fly og eksklusive kabiner, kombinert med et voksende nettverk fortsetter å plassere Qatar Airways i toppen, sier Akbar Al Baker, konsernsjef i Qatar Airways.

Skytrax World Airline Awards er også kjent som «Passengers Choice Awards», og er basert på en årlig undersøkelse blant flere millioner passasjerer fra 160 forskjellige land.

– Qatar Airways består som favoritt blant flypassasjerer og oppnådde et sterkt resultat i flere av årets kategorier, blant annet som nest beste flyselskap i verden. Førstepremien for beste business class skiller seg også ut, fordi det er en av utmerkelsene som har størst konkurranse i undersøkelsen. Flyselskaper over hele verden jobber kontinuerlig med å utvikle og introdusere nye produkter og tjenester på business class, og det kreves mye hardt arbeid å ligge i forkant av markedet. Anerkjennelsen av loungen Al Mourjan er også resultat av en meget god innsats av Qatar Airways, sier Edward Plaisted, administrerende direktør i Skytrax.

Qatar Airways 16 nye destinasjoner i 2016 er: Adelaide, Chiang Mai, Helsinki, Krabi, Seychellene og Sydney. Selskapet fortsetter også å vokse i 2017 med blant annet verdens lengste flyrute til Auckland på New Zealand, samt nye destinasjoner som Douala, Lusaka og Windhoek.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder