Royal Caribbean introduserer det ultimate verdenscruiset

Serenade of the Seas vil under 2023-2024 gjennomføre det aller første verdenscruiset i sitt slag, til alle syv kontinenter – et 274-dagers eventyr!

0

Eventyrere som ønsker å oppleve verden kan nå sette ut på sin egen verdensrundtur. Royal Caribbean International hever listen for verdenscruise med debuten på det aller første ultimate verdenscruise, et episk 274-dagers eventyr som besøker alle syv kontinenter, mer enn 150 destinasjoner i 65 land og 11 av verdens store underverker.

Denne opplevelsesrike reisen på Serenade of the Seas er det lengste og mest omfattende verdenscruiset hittil. Reisen går tur-retur fra Miami den 10. des. 2023 til og med 10. sep. 2024. Bestillinger for hele det ultimate verdenscruiset kan gjøres via telefon fra og med i dag for Royal Caribbean’s Crown & Anchor medlemmer med Diamond-status eller høyere, som har eksklusiv prioritet frem til den 27. oktober da bestillinger åpnes opp for alle.

Reisende vil seile til 57 destinasjoner som er nye for cruiseselskapet og eksklusive for cruiset selv. Høydepunkter inkluderer Casablanca i Marokko, Qaqortoq på Grønland og Shimizu i Japan – porten til Mount Fuji. Under reisens gang kan gjester få med seg mange av verdens mest fantastiske underverk, fra Perus Machu Pichu til Taj Mahal i India, og oppleve særegne kulturer og pittoreske strender i hvert hjørne av verden, alt dette på et spektakulært cruiseeventyr – kun med Royal Caribbean.

– Dette er verdenscruiset over alle verdenscruise, sier Michael Bayley, konsernsjef for Royal Caribbean International.

– Nå, mer enn noensinne, har folk bestemt seg for å reise verden rundt og gjøre opp for tapt tid. Royal Caribbean gjør dette til en realitet med den ultimate ferien som ønsker de som søker eventyr velkomne til å spise godt, danse og utforske verden sammen med oss. Til reisende som lurer på hvor de bør reise nå, sier vi – overalt.

Gjester klare til å oppleve verden kan bestille hele det ultimate verdenscruiset i dag, eller velge noen av de fire ekspedisjonene som åpner for bestilling i desember 2021 og tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner – Amerika, Asia og Stillehavet, Middelhavet og Nord-Europa.

  • Rundt Kapp Horn: Ekspedisjon i Amerika og Antarktis
  1. des. 2023 – 11. feb. 2024 – tre kontinenter, 36 destinasjoner og fire underverk

Denne unike reisen starter i Miami, verdens cruisehovedstad, og setter kurs for postkortvakre Karibiske destinasjoner– som ABC-øyene (Aruba, Bonaire og Curaçao) – før reisen går videre til isbredekkede Antarktis og rundt Kapp Horn. Reisende opplever fire av verdens største underverker på reisen i Sentral- og Sør-Amerika, blant annet Chichen Itza i Cozumel, Mexico; den største art deco-skulpturen i verden, Kristusstatuen i Rio de Janeiro; der de får oppleve å feire nyttårsaften og verdens største fossefall; Iguazúfallene i nærheten av Buenos Aires i Argentina. Et av de mest ikoniske symbolene på oldtidens Inka-sivilisasjon og med på UNESCOs verdensarvliste , Machu Picchu, venter i Peru, mens solskinn og glamour ønsker gjestene velkomne i Los Angeles.

  • Ekspedisjon til Asia og Stillehavets underverker
  1. feb.–9. mai. 2024 – to kontinenter, 40 destinasjoner og tre underverk

Reis langt fra allfarvei i Oseania, Asia og videre på cruisets neste fantastiske etappe. Oppdag skjønnheten og eventyret gjennom de verdensanerkjente fjellandskapene og sorte sandstrendene på Hawaiis øyer, før reisen går sør til Moorea og Tahiti, Fransk Polynesia, der safirblå himmel og krystallklart vann venter. Spenningen forsetter ved å utforske New Zealand, før vi tar et dypdykk ned i Australias Great Barrier Reef – det eneste naturlige elementet på jorden som er synlig fra verdensrommet. Uberørt, naturlig skjønnhet på Bali blir snart fulgt av to av de mest ikoniske verdensunderverkene laget av mennesker, Den kinesiske mur og Indias Taj Mahal, samt andre juveler i det sydlige Stillehavet – fra Vietnam til Malaysia. Ekspedisjonen avrundes med endeløse muligheter i Japan, med enestående kultur i Tokyo, gatemat i Osaka og Okinawas tropiske strender.

  • Ekspedisjon till Midtøstens skatter og Middelhavets underverk
  1. mai–10. juli 2024 – to kontinenter, 44 destinasjoner og fire underverk

Denne ekspedisjonen begynner i glamorøse Dubai, De forente arabiske emirater, og bringer flere av historiens største mysterier, myter og legender til live. Opplev antikke eventyr og flere verdensunderverk fra keiserne og faraoens tid, som Jordans tapte by Petra, Pyramidene i Giza i Egypt, Artemis’ tempel i Ephesus, Tyrkia og Colosseum i Roma. Opplev også mindre besøkte steder, så som Hellas’ Olympia, en gang helligdom for Zeus, og stedet for de første olympiske lekene. Reisen fortsetter, til enda flere destinasjoner kjent for sin rike historie – som Split, Kroatia og Cannes og Provence i Frankrike.

  • Kulturhovedsteder
  1. juli–10. sep. 2024 – Tre kontinenter, 40 destinasjoner

Den siste etappen av det Ultimate Verdenscruise er en oppslukende, kulturell opplevelse som starter i Middelhavet og fortsetter nordover. Opplev Barcelonas strålende arkitektur, inkludert Antoni Gaudis berømte Sagrada Familia og eksentriske Park Guell. Nyt nye smaker over kontinenter – så som en nydelig lunsj på en bistro i Paris, og en middag lagd i tagine og myntete i Marokko. Museer, teatre og gallerier omkranser gatene i Sankt Petersburg, Russland, mens glitrende, vakre fjorder venter i Norge. Gjester kan reflektere over sin episke reise i det geotermiske vannet i Den blå lagune på Island før de besøker New York på sin vei tilbake til Miami.

Globetrottere kan utforske verden i stil om bord på Serenade of the Seas, takket være Royal Caribbeans prisbelønte opplevelser og fasiliteter. Og eventyrere kan holde seg nært det som skjer med skipets enorme glassvinduer, som gir panoramautsikt, mens de cruiser fra et reisemål, kontinent og verdensunderverk til det neste. Gjester som bestiller hele det Ultimate Verdenscruise får en opplevelse i verdensklasse under hele reisen, som inkluderer flyreise i Business Class, premium transport og en kveld med festligheter og innkvartering på et femstjerners hotell før vi seiler av gårde. I tillegg får Crown & Anchor Platinum-medlemmer og høyere medlemsnivå, en utfluktspakke med Verdens syv nye underverk samt til andre fordeler, inkludert en Deluxe drikkepakke, VOOM Wi-Fi, vaskeritjenester og mer.

Bestillinger for hele det Ultimate Verdenscruiset åpner i dag for de med Diamond og høyere medlemsnivå i Crown & Anchor. Gjester som ønsker å bestille kan ringe Royal Caribbean på 22 51 37 90 eller sin reiserådgiver.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »