Strawberry har det siste året posisjonert seg som en av de fremste aktørene i Norden på opplevelser, og ambisjonen er at mat og drikke skal bli en enda større del av satsingen til konsernet. Fra november går den svenske stjernekokken Frida Ronge inn i rollen som Kreativ Leder for Bærekraftige Matopplevelser i Strawberry.
– Mat og drikke er et av områdene som utpeker seg som strategisk viktig for både gjester og ansatte, og hvor vi i tillegg kan gjøre en stor forskjell. Gjennom flere år har Frida utviklet suksessfulle restauranter og spennende matkonsepter, og nå gleder vi oss til å ta dette samarbeidet enda et hakk videre og ser frem til å få Frida på plass i rollen som Kreativ Leder for Bærekraftige Matopplevelser, sier Harald Bjugstad-Holm, Bærekraftsdirektør i Strawberry.
Fra tidligere har Ronge utviklet konsepter som Restaurant Vrå i Gøteborg, TAK Stockholm og TAK Oslo for Strawberry, og er kjent for å skape matkombinasjoner som blander det beste fra nordisk og japansk matkunst, med et sterkt bærekrafts-fundament.
– Å ta fatt på nye oppgaver i Strawberry er utrolig gøy. Jeg gleder meg til å fortsette utviklingen av konsepter og opplevelser på tvers av organisasjonen, med fokus på god og bærekraftig mat, sier Frida Ronge.
– Frida skal bidra med sin erfaring og kompetanse for å skape bærekraftige matopplevelser for våre gjester og medlemmer. Der kommer det mye spennende i fremtiden, avslutter Bjugstad-Holm.
Ronge startet i stillingen 1. november og blir en del av WeCare-teamet til Strawberry.