NCL lanserer Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line (NCL) bryter grensene for konvensjonelle cruise- og ferieopplevelser med avdukingen av Norwegian Prima, som ble selskapets mest etterspurte skip noensinne med rekordmange reservasjoner den første dagen og uken av salget.

0

Med seilinger som begynner i august 2022 tilbyr Norwegian Prima, det første av seks skip i NCLs splitter nye Prima-klasse, gjestene spennende reiseplaner, de høyeste bemanningsnivåene og plassforholdene for ethvert nytt cruiseskip i moderne og premium cruise-kategorier som nye opplevelser med Ocean Boulevard, Indulge Food Hall, The Concourse, Infinity Beach og Oceanwalk.

– Alle aspekter av Norwegian Prima, fra baug til hekk, er designet med gjesten i fokus, sier Norwegian Cruise Lines President og CEO Harry Sommer.

– Med dette skipet i verdensklasse tilbyr vi besøkende flere åpne rom, forbedret service, gjennomtenkt design og en rekke opplevelser som overgår forventningene. Våre rekordsalg er en klar indikator på gjestenes entusiasme for å komme tilbake til sjøen, og for en viktig etterspørsel etter en førsteklasses ferieopplevelse.

I tillegg til det største utvalget av suitekategorier tilgjengelig på sjøen, vil Norwegian Prima også tilby et omdefinert The Haven by Norwegian, NCLs ultra-premium ship-in-ship-konsept, som krever et spesielt nøkkelkort for å få tilgang. The Haven har en stor solterrasse, et fantastisk infinity-basseng med utsikt over skipets kjølvann og et utendørs spa med badstue med glassvegger og kjølerom.

– Norwegian Prima viser seg allerede å være en game changer for NCL, legger Sommer til.

– Norwegian Bliss, som debuterte i 2018 med vår største reservasjonsdag noensinne, har blitt overgått av Norwegian Prima, som har doblet den forrige rekorden. I tillegg er nesten 20 prosent av bestillingene til Haven-suitene våre, noe som indikerer ønsket om opplevelser ut over det vanlige.

Share.

About Author

Comments are closed.