Driftsinntektene sank fra 207 millioner kroner i 2008 til 195 millioner i det for hotell- og restaurantbransjen krevende fjoråret. Likevel økte driftsresultatet fra 32 til 37 millioner, og resultat før skatt fra 13 til 22 millioner, melder Finansavisen.
 Vi er veldig fornøyde med at vi har klart å tilpasse kostnadene i et vanskelig år, sier konsernsjef og eier Elisabeth Brochmann i Continental til Finansavisen.
I tillegg til Hotel Continental består konsernet av Theatercafeen, Continental Bankett & Konferanse, samt utleie av lokaler til andre virksomheter i bygget, blant annet Restaurant Eik Annen Etage, Narvesen og Deli de Luca.
Knipne med rabatter
Mens mange andre hoteller senket prisene for å møte etterspørselssvikten, valgte Continental annerledes.
 Vi holdt fast ved vår prisstrategi og har dermed mistet noe besøk. Vi er et lite hotell med 155 rom, og det tar for lang tid å bygge opp prisene igjen når kundene først har vennet seg til et lavere prisnivå. Vi valgte den prisstrategien, samt å opprettholde våre krav til kvalitet, men det er ikke sikkert det er best for alle andre, sier Brochmann.
Hun mener å se tegn til bedring i markedet, uten at det er nok til å friskmelde bransjen:
 Nei, det er for tidlig. Men det går bedre sakte, men sikkert, og vi ligger godt an i forhold til budsjett.
I år bruker konsernet mye penger på investeringer i infrastrukturen i hotellet, renovering av rom og ombygging av Theatercafeen.
Skrevet av Stein Arild Iglebæk 04.08.2010 klokken 09.55