Browsing: Leder

Leder
0

Leder: Reiselivets økosystem

Det slår meg ofte, på reise rundt om i Norge: Hvor tett reiselivet egentlig henger sammen med kulturlivet og landbruket. Og like ofte slår det meg at dette ikke alltid er like opplagt verken for partene selv, eller for våre politikere.

Leder
0

Leder: Bærekraftens år

Under utarbeidelsen av den nye regjeringsplattformen ble ordet «bærekraft» visstnok gjentatt i annen hver setning. Mantraet skal gjennomsyre alt vi foretar oss. Vårt fotavtrykk i en verden som blir stadig varmere skal viskes ut i det øyeblikket vi går videre.

Events
0

Bli med på lederseminaret 2019

Petter A. Stordalen er innleder på årets lederseminar under Grand Travel Award – som finner sted på Wallmans salonger i Mølleparken 5 i Oslo 24. januar klokken 15.30.

Leder
0

Leder: Lyden av Airbnb

«Det er lyden av Airbnb», sa en hotelleier med vemmelse. Han hadde nærmest flyktet fra Amsterdam til roen på landet i Norge.

Leder
0

Leder: Pressens skylapper

Innovasjon Norge har fått mye pepper for sitt engasjement knyttet til den siste filmen i Tom Cruise-serien Mission Impossible. De skal skal tvert imot ha kred for initiativet.

Leder kenya
0

Leder: De profesjonelle på tur

I neste utgave av Travel News skriver vi om en såkalt fam trip – «bli kjent med»-reise på norsk – med fokus på Sør-Afrika. Det er litt tilfeldig at vi valgte nettopp Sør-Afrika, men det enorme landet med sine mange og store utfordringer satser sterkt på turisme, og frir nå heftig til Norge og Norden.