Heder til Grand Hotel

Under World Travel Awards-utdelingen i Athen lørdag ble Grand Hotel Oslo kåret til ”Norway’s Leading Hotel”, og fikk også prisen ”Norway’s Leading Suite”.

0

World Travel Awards regnes som reiselivsbransjens Oscar, og ble i år arrangert for 21. gang. Mer enn 500 000 individuelle stemmer blant forretnings- og fritidsreisende danner grunnlaget for prisene.

I tillegg til de to prisene var hotellet norminert til ”Norway’s Leading Business Hotel” og ”Norway’s Leading Spa Hotel”.

Disse kategoriene vant for øvrig hotellet i henholdsvis 2013 og 2012.

– De to prisene er en viktig bekreftelse på at arbeidet vi legger ned i hotellet blir lagt merke til og verdsatt, sier en stolt administrerende direktør ved Grand Hotel, Frederikke Næss.

Grand Hotel har de siste par årene gjennomgått en betydelig renovering, som tilfredsstiller dagens gjesters behov. Samtlige av hotellets deluxe-rom og junior-suiter er renovert.

– Utmerkelsen er en stor seier for hotellet, og en viktig anerkjennelse av det langsiktige og gode arbeidet som legges ned hver dag av alle som jobber her, sier administrerende direktør i eierselskapet Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

15. august er det for øvrig 140 år siden Grand Hotel ble grunnlagt av Julius Fritzner. Moderniseringen til tross, hotellet har beholdt sin klassiske stil, og fremstår fortsatt som selve symbolet på et ærverdig hotell i verdensklasse. Hotellet er fullt av tradisjoner og historie, med Henrik Ibsen og Fridtjof Nansen blant tidligere stamgjester, og er nobelprisvinneres, rockestjerners og statsoverhoders foretrukne krypinn i Oslo.

– Det er viktig for oss å ta vare på historien. Det er sjelen til Grand Hotel. Samtidig har vi gjennom 140 år utviklet og fornyet oss i takt med tiden, som gjør at hotellet fremstår som moderne, funksjonelt og luksuriøst, avslutter Næss.

 Andre norske prisvinnere var:

Norway’s Leading Boutique Hotel – Herangtunet Boutique Hotel

Norway’s Leading Business Hotel – Comfort Hotel Grand Central

Norway’s Leading Resort – Radisson Blu Resort, Trysil

Norway’s Leading Spa Resort – Farris Bad, Larvik

Share.

About Author

Comments are closed.