Nye sjefskoster i Radisson

Tomi Meriläinen er ny sjef for Oslos landemerke Radisson Blu Scandinavia Hotel mens Torbjørn Marthinussen er satt på samme jobb ved Park Inn by Radisson i Oslo sentrum.

0

Begge har mangeårig erfaring fra Rezidor Hotel Group og tar over nyoppussede hoteller midt i Oslo sentrum.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske to så dyktige og resultatorienterte ledere velkommen til to av sentrumshotellene våre, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge, i en pressemelding.

– Begge har mangeårig erfaring og har et brennende engasjement for å gi gjestene førsteklasses hotellopplevelser, så vi er sikre på at de begge vil gjøre en utmerket jobb

Tomi Meriläinen (Foto: Rezidor)

Tomi Meriläinen (Foto: Rezidor)

Finske Meriläinen har en MSc i økonomi fra Finland og en BA (with honors) i Business Management fra Skottland. Han startet som Management Trainee hos Rezidor Hotel Groups finske partner SOK, og har siden vært hotellsjef både ved et av SOK-hotellene i St. Petersburg i Russland og ved Park Inn by Radisson Central Tallin i Estland.

– Jeg er svært glad for å være tilbake i Norden og gleder meg til å arbeide sammen med de erfarne medarbeiderne våre, sier Tomi Meriläinen, General Manager ved Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Radisson Blu Scandinavia Hotel åpnet i 1975 og er i disse dager i sluttfasen av en omfattende renovering. Hotellrommene har fått ny design, svømmehallen er pusset opp, og i løpet av våren gjenåpner også skybaren i 21. etasje etter en totalrenovering der Snøhetta står bak det nye designet.

Norske Torbjørn Marthinussen, som er ny sjef ved Park Inn by Radisson i Oslo sentrum har hele sin yrkeskarriere jobbet i hotellindustrien og i Rezidor Hotel Group. Han startet hos Radisson Blu Plaza Hotel for mer enn ti år siden og har vært både F&D-ansvarlig og assisterende hotelldirektør.

– Jeg ser fram til jobben og å fortsette med å gi gjestene minneverdige hotellopplevelser, sier Torbjørn Marthinussen, hotellsjed ved Park Inn by Radisson i Oslo.

De siste årene har Martinussen vært del av Rezidors Mentor Mentee-program, hvor han har forberedt seg på å overta som General Manager, blant annet ved å periodevis være ansvarlig for driftsavdelingene ved Radisson Blu Plaza Hotel.

Han er utdannet innen Hotel Management ved Les Roches International School of Hotel Management i Sveits og har tidligere blitt kåret til både «Young hotelier of the year» og «Young leader of the year».

Slik blir den nye skybaren på Radisson Blu Scandinavia seende når den nå gjenåpnes etter omfattende renovering. (Foto: Snøhetta)

Slik blir den nye skybaren på Radisson Blu Scandinavia seende når den nå gjenåpnes etter omfattende renovering. (Foto: Snøhetta)

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder