Ny nordensjef for Travellink

Erik Wikander er ny nordensjef for Travellink, den nordiske delen av Europas største online reisebyrå, eDreams ODIGEO.

0

Han etterfølger Peter Carlsson, som har vært administrerende direktør for selskapet siden 2000.

– Erik tilfører Travellink verdifull kunnskap og erfaring fra å lede digital forretningsutvikling i ulike selskaper og bransjer, sier Andreas Adrian, Chief Trading Officer hos eDreams ODIGEO. Det viktige nå blir ifølge Adrian å styrke Travellinks posisjon i det nordiske markedet.

Erik har bakgrunn som management-konsulent innen digitalisering hos et av verdens største konsulentselskaper, PwC. Han har arbeidet både i Stockholm og i London. Han siste rolle var som operativt ansvarlig for oppbyggingen av PwCs rådgivning rundt digitalisering i Sverige.

Travellink er sentral innen onlinesalg av flyreiser i et voksende nordisk marked – et marked som også endrer seg raskt.

– Mitt fokus den nærmeste tiden blir fremfor alt å sikre overgangen til vår nye felles plattform. Dette vil gi oss et helt nytt produkttilbud og hjelpe oss med å styrke vårt tilbud til kundene, sier Erik Wikander om sine nye oppgaver.

I sin tidligere rolle arbeidet Erik spesielt med tradisjonelle virksomheter som stod overfor store digitale endringer.

– Å få jobbe med reiser, den mest digitale bransjen av alle, blir utrolig spennende. Jeg tar med meg innsikt og inspirasjon fra andre bransjer, men er samtidig ydmyk overfor reiselivsbransjens kompleksitet, sier Erik Wikander.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder