Kai Holmberg ny partner i Unfold

Satser offensivt etter rekordår med 30 prosent resultatmargin.

0

Unfold sitter igjen med en bunnlinje på 3,5 millioner på en omsetning på 12 millioner i 2015 etter å levert effektive prosjekter for blant andre Oslo Lufthavn/Avinor og Braganza-selskapene. Nå utvider selskapet og satser mer på strategisk rådgivning og forretningsutvikling.

Kai Holmberg har 18 års ledererfaring fra reiselivet og går nå inn som partner i Unfold for å lede det nye satsningsområde. Kai har blant annet vært gründer og CEO i teknologiselskapet in2 og lavkost langdistanse-selskapet FEEL Air, samt vært konserndirektør i nordens største reisebyrå VIA Egencia og eksport-°©‐gasellen Net Trans Services som henholdsvis ble solgt til norsk og amerikansk PE-°©‐fond.

Kai er i tillegg engasjert i sosiale prosjekter som Streetlight, Bright Products, samt flere innsamlingsaksjoner og -°©‐konserter.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder