Hotellsjef er Norges tredje fremste ledertalent

I E24 sin årlige talentkåring «Ledertalentene» ble norske Helene Hallre, hotellsjef ved Radisson Blu Royal Hotel i København, kåret til det tredje beste ledertalentet i Norge.

0

Hallre er eneste aktør fra hotellbransjen på den prestisjefulle topplisten, og er i tillegg kåret til en av toppkandidatene i kategorien «Årets drivkraft».

– Mitt mål er å hver eneste dag gi gjestene våre minneverdige hotellopplevelser, bidra til å utvikle teamet mitt og skape gode resultater for selskapet. Det er derfor fantastisk hyggelig å motta denne utmerkelsen, sier Hallre i en kommentar til prisen.

Det åttende året på rad at E24 kårer Norges fremste ledertalenter blant de dyktigste personene under 35 år. De har alle resultat-, personal- og/eller beslutningsansvar i næringslivet.

Helene Hallre har også fått topplassering i kategorien «Årets drivkraft». Denne kategorien tar opp i seg drift. Kandidatene her har operativt lederansvar, og benytter dette til å skape dokumenterbare resultater for organisasjonen.

Dette sa juryen om Helene Hallres tredjeplass i Ledertalentene 2016:

”Helene leder flaggskiphotellet til Radisson Blu i København, hotell Royal. Hun har imponert alle med sin måte å styre på, og nyter stor tillit på alle nivåer i organisasjonen. Hun beskrives som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelse, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt. Helene involverer og engasjerer medarbeiderne i forbedringsarbeid, og er selv en aktiv og spillende trener. Hun omtales som utrolig strategisk, systematisk, kommersiell og med et meget godt overblikk og innsikt. Helene har alltid både en plan A og en plan B”.

For å finne Norges fremste talenter har E24 gjennomgått CV-er, sjekket referanser og gjort intervjuer. Vurderingen har skjedd i flere ledd og en jury har til slutt kåret de fremste talentene.

Juryen har bestått av juryleder Cathrine Foss Stene, som til daglig er partner i konsulentselskapet Implement Consulting Group. Resten av juryen består av følgende erfarne ledere: Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, Hege Yli Melhus Ask, leder i Gjensidiges personmarked, og Nils Øveraas, tidligere Accenture-toppsjef, og nå generalsekretær i Den Norske Turistforening.

E24 arrangerer «Ledertalentene» i samarbeid med rekrutteringsselskapet Boyden Exceutive Search. Vinneren ble kåret fredag i PWCs lokaler i Bjørvika i Oslo.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder