The Well best i Nord-Europa

Reisearrangører og gjester har utpekt det norske luksus-spaet The Well på Kolbotn til det beste i hele Nord-Europa. – Klart vi blir begeistret, sier daglig leder Espen Braaten.

0

The Well åpnet sine dører i desember 2015 og har fått et solid fotfeste i den norske spa- og velværebransjen. I fjor hadde The Well 63.000 gjester, og i år er håpet at dette tallet skal passere 100.000.

– Vi er svært fornøyd med den store interessen vi blir møtt med. The Well leverer fortsatt negative tall i regnskapet som planlagt, men vi har budsjettert med break even i vårt fjerde driftsår, sier Espen Braaten.

Prisvinneren
Nylig ble The Well i sterk konkurranse fra spa-anlegg i Baltikum, Skandinavia og England utpekt som best i Nord-Europa.

The Luxury World Hotel and Spa Awards er en årlig kåring av de beste fasilitetene verden over, stemt frem av faktiske gjester. Tusenvis av både kunder og reiseliv-representanter med interesse for spa er med i stemmegivningen, basert på kvaliteten på fasiliteter og service.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder