Vant storkontrakt med Rolls-Royce

HRG har vunnet en betydelig internasjonal kontrakt med Rolls-Royce. Reisebyrå-konsernet tar samtidig over hele reisebyrået som tidligere hadde avtalen.

0

Fra 5. februar overtar HRG Nordic G Travel Ulsteinvik, som i mange år har håndtert reisevirksomheten til Rolls-Royce i Norge. Dette skjer som en virksomhetsoverdragelse, og betyr at HRG også tar over øvrig aktivitet i G Travel Ulsteinvik.

– Dette er en stor og viktig begivenhet for HRG. Rolls-Royce vil bli en av våre største kunder i Norge, og avtalen vil skape aktivitet i hele vårt internasjonale nettverk, sier Christer Nordlund, europasjef i HRG-konsernet, i en pressemelding.

HRG Nordic tar altså over G Travel Ulsteinvik som en følge av den nye kontrakten.

– Det sitter mye god kompetanse i det tidligere “Viking Reisebyrå” i Ulsteinvik, et byrå som i dag teller ca. 25 årsverk. HRG Nordic har god kundetilgang for tiden, derfor er det veldig bra å få flere dyktige medarbeidere på laget, sier HRGs Norges- og Nordensjef, Mattias Andersson.

– Vårt mål er å utvikle dette miljøet til å bli en integrert del av HRG-familien på Vestlandet, som allerede inkluderer kontorer i både Bergen, Haugesund, Stavanger og Ålesund. Det blir vinn-vinn for både kunder og medarbeidere, sier han.

Bjørn Klubbenes har ledet reisebyrået i Ulsteinvik i over 35 år og er glad for å bli en del av HRG-konsernet:

– At en stor, global aktør som HRG vil satse på vårt distrikt og vårt byrå ser vi på som en tillitserklæring. Vi er overbevist om at HRG vil styrke byrået fremover, det gjelder både på tekniske løsninger og som en del av et internasjonalt nettverk, sier Klubbenes.

HRG Nordic i Ulsteinvik vil fortsette med den samme staben og ledelsen i samme lokaliteter og med samme høye servicegrad som tidligere.

Om HRG

Hogg Robinson Group (HRG) er et av verdens største reisebyrånettverk, med 14 000 ansatte i 120 land. I Norge er selskapet en av de største aktørene på forretningsreiser. I tillegg til seks egeneide reisebyråer er 16 lokale byråer over hele landet tilknyttet som franchisetakere. De jobber med feriemarkedet under merkenavnet Bennett Ferie og med bedriftsmarkedet under HRG Nordic-navnet.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.