Ving satser på transatlantisk cruise

Et samarbeid mellom sitt eget flyselskap Thomas Cook Airlines og Costa Cruises lanserer Ving sitt første transatlantiske cruise.

0

I den unike 16-dagers cruisepakken fra Karibia til Middelhavet i mars neste år er det aller meste inkludert.

– Å krysse Atlanterhavet med skip er en av de mest tradisjonsrike opplevelsene du kan ha til sjøs, sier markedsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Cruisepakken inkluderer direktefly fra Oslo, to overnattinger på Guadeloupe og to ukers cruise med et av Costa Cruises største skip, Favolosa.

– Dette er virkelig en unik mulighet hvis du vil utforske både karibiske og europeiske ferieperler og samtidig krysse Atlanterhavet til sjøs. Med en fra-pris på under 11 000 kroner, inkludert helpensjon om bord, får du dessuten veldig mye for pengene, fortsetter Løkaas Fossum.

Turen starter i Pointe-á-Pitre på Guadaloupe. Hit flyr du direkte fra Oslo med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines. Etter to overnattinger på den karibiske øya går gjestene om bord i Favolosa.

I Karibia stopper skipet på Saint Lucia og Barbados før det setter kursen mot Europa. Etter seks døgn til havs ankommer det Tenerife for et dagsstopp. Deretter blir det et døgn til havs før fartøyet seiler inn til Gibraltar. Her blir det også mulig å gå i land, før den siste etappen går til Marseille.

Flyturen hjem skjer med Thomas Cook Airlines fra Marseille til Oslo.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.