Utvidet bonusavtale mellom Star Tour og Nordic Choice

Star Tour og Nordic Choice Hotels lanserer en bonusordning der kundene kan bruke opptjente poeng hos begge.

0

Samarbeidet, som lanseres 8. mars, gjøres tilgjengelig for kunder i Norge, Sverige og Danmark. Samarbeidet skal ifølge en pressemelding fra Star Tour ”skape attraktive og relevante tilbud til en svært kvalitetsbevisst og reiseinteressert målgruppe i det nordiske markedet”.

– Vi ser et enormt potensiale i å ha Nordic Choice som partner. Sammen bygger vi lojalitetsfremmende aktiviteter som er vinn-vinn – for oss, for Nordic Choice og viktigst av alt for kundene våre, sier Bassam El Mattar, distribusjons- og online-ansvarlig i Star Tour.

Medlemmer i Nordic Choice vil kunne bruke sine opptjente poeng på reiser hos Star Tour til egne priser. Medlemmene vil også tjene poeng på alle reiser de gjør med Star Tour, disse poengene kan igjen brukes hos både Nordic Choice Hotels og hos Star Tour.

– Vi i Nordic Choice Hotels jobber kontinuerlig med å utvikle hotellkonseptene våre og skape attraktivt innhold for kundene våre. Dette samarbeidet tilfører kundene våre enda mer merverdi, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

I fremtiden vil også TUI Nordics og Star Tours gjester få skreddersydde rabatter på overnattinger ved Nordic Choice sine hoteller, som per i dag utgjør mer enn 180 ulike hoteller i Norden.

Poengene kan opptjenes fra og med 8. mars, og veksles inn fra og med 1. april 2016.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder