TUIs nordensjef sluttet på dagen

Nordensjefen for reisekonsernet TUI slutter i jobben med umiddelbar virkning. I hennes sted tiltrer inntil videre Alexander Huber som administrerende direktør.

0

Det var i går at TUI Nordics ansatte ble informert om at Norden-sjefen Eivor Andersson slutter umiddelbart. Det var TUIs sjef for Storbritannia og de nordiske landene som ledet møtet i Stockholm, der også Eivor Andersson deltok.

– Det stemmer at Eivor slutter, sier TUIs informasjonssjef Mathias Bergendahl i en kommentar til Travel News Sverige.

– Eivor kom til TUI med fire tydelige oppdrag: Å skape en nordisk region, utvide produksjonen, utvikle den digitale kompetansen, samt introdusere navnet TUI. Alt dette er nå sluttført og det er derfor naturlig for henne å slutte, sier Bergendahl videre.

Da Travel News Sverige for rundt en måned siden spurte Andersson om hun skulle slutte når oppdraget med omstillingen var over svarte hun blant annet at ”så lenge det finnes interessante oppgaver trives jeg, og det regner jeg med at det kommer til å gjøre her fremover”.

Alexander Huber trer inntil videre inn i rollen som administrerende direktør. Han var tidligere kommersiell direktør med ansvar for å lede utviklingen av selskapets kapasitetsplanlegging, prissetting og tilleggstjenester.

Selv om Andersson formelt sett sluttet mandag vil hun frem til årsskiftet bidra til at overgangen går smidig.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder