Roamingfri med Star Tour

Inngår samarbeid med MobiTrotter, og tilbyr roamingfri ferie til sine kunder.

0

– Vi nordmenn er aldri offline, selv ikke på ferie og tilgang til internett har blitt et viktig krav for nesten alle som reiser med oss. Vi gleder oss over at vi nå kan tilby denne tjenesten til våre gjester, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i Star Tour.

Avtalen er nordisk og gjør at alle TUI Nordic sine kunder nå kan ringe, ta i mot samtaler og surfe som hjemme. Det som gjør appen unik er muligheten til å ringe og surfe internasjonalt. Ved å kombinere tradisjonell mobiltelefoni med IP-telefoni kan reisende bruke sine vanlige telefonnummer – til sterkt reduserte priser. Dersom man legger til et SIM-kort kan brukeren også surfe som normalt på reisemålet og er ikke avhengig av WiFi-tilgang.

– Vi er utrolig glade for dette samarbeidet, og fremfor alt at vi nå kan gi 1,6 millioner reisende mulighet til å bruke mobilen som vanlig uansett hvor de er i verden, sier Peter Bjurström, Daglig leder i MobiTrotter.

Om MobiTrotter
1. Gratis samtaler via WiFi til andre MobiTrotter-brukere.
2. Ringe via WiFi til vanlige telefoner i Norge koster 2,07 kr og innkomne samtaler koster 0,35kr per minutt.
3. Utenfor EU: MobiTrotter + et lokalt SIM-kort gir full dekning og laveste lokale satser for mobilsurf.
4. MobiTrotters priser på vanlige innkommende og utgående GSM-samtaler er opp til 95 prosent billigere enn vanlige roamingpriser.
5. Kjøpsguide for lokale SIM-kort finnes i appen.
6. For noen destinasjoner kan lokale SIM-kort bestilles og leveres før avreise.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder