Øker på Hellas og lanserer ny ferieøy

Ving øker antallet Hellas-reiser med ti prosent neste sommer. Blant nyhetene er Lesvos.

0

– Nordmenn elsker Hellas, og de små greske øyene er spesielt populære. Lesvos er derfor en nyhet vi er sikre på vil glede alle Hellas-entusiaster, sier informasjonssjef i Ving, Elisabeth Larsen-Vonstett.

På Lesvos møtes du i følge informasjonssjefen av det ekte Hellas med vakre landsbyer, koselige tavernaer og en avslappet atmosfære.

– Lesvos er et fredelig og rolig feriested. Her er det fortsatt mulig å oppleve det genuine greske dagliglivet og spise lokalprodusert mat på tavernaene. Og det lave prisnivået gjør det ekstra fordelaktig for oss i Norge hvor kronen fortsatt er svak, fortsetter hun.

Ving flyr direkte fra Oslo til Lesvos i perioden 23/6 til 11/8, og tilbyr seks reisemål og over 20 hotell på Lesvos neste sommer.

Anaxos har en av øyas beste strender

Molivos er en middelalderby for de romantiske

Petra er en liten badeby med livlig strandpromenade og idylliske bakgater

Eftalou er en stille og rolig badeby nord for Molivos

Plomari er øyas ouzo-hovedstad

Skala Kallonis har fin strand og etter sigende Lesvos beste familiehotell

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder