Løkaas Fossum hopper av – Ving omorganiserer

En ny dreining i omorganiseringen i Ving Norge gjør at Tonje Løkaas Fossum slutter med øyeblikkelig virkning som markeds- og kommunikasjons-direktør hos Norges største reisearrangør.

0
Løkaas Fossum leverte oppsigelsen da det internasjonale reisekonsernet Ving er en del av – Thomas Cook ­– begynte en større intern omorganisering. – Den gjør blant annet at min stilling slik den har vært frem til nå forsvinner, sier Løkaas...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Les Travel News digitalt for 549,-


Abonnenmentet gir deg tilgang til alle TN+ artikler på nett. Du får også tilgang til den digitale utgaven av bladet, samt hele vårt arkiv. Logg inn med brukernavn og passord.

Dersom du er abonnent på print vennligst kontakt vår kundeservice for å få tilgang til TN+ Send den informasjonen du har om ditt abonnement til travelnews@medievekst.no, og vi vil ordne det

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder