Jeanette Axell Elgquist til TUI

TUI Nordic/Fritidsresegruppen har rekruttert Jeanette Axell Elgquist som Nordic Partnership Manager.

0

Jeanette inngår i TUIs online sales team og skal fokusere på digital forretningsutvikling og sikre relevant kundenytte.

Jeanette kommer fra det digitale byrået Mogul, der hun har jobbet som Digital Business Development Manager. Tidligere jobbet hun som nordisk utviklingssjef for The Walt Disney Company.

– Jeg er glad for tilliten og muligheten jeg har fått hos Fritidsresor. Å få kombinere digital forretningsutvikling med våre fantastiske produkter og eksterne partnerselskaper er et drømmeoppdrag med et uendelig potensiale, sier Jeanette Axell Elgquist.

– Jeg er svært glad for å ha Jeanette på plass hos oss. Hennes energi, kreativitet og lange erfaring kommer til å være til stor nytte for selskapes fortsatte utvikling i Norden, sier Morten Flamand, Head of Online Sales på TUI Nordic/Fritidsresegruppen.

Jeanettes ansvarsområde omsetter i dag ca 1 500 MSEK, og har sterk fokus på vekst.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder