Turkish Airlines sponset Holmenkollen

Tyrkia satte preg på årets utgave av Holmenkollen Skifestival. For første gang i historien deltok hoppere fra Tyrkia og landets nasjonale flyselskap gikk tungt inn på sponsorsiden.

0

I årets utgave av skifestivalen deltok to hoppere fra Tyrkia.

– Det var nok ikke forventet at de tyrkiske hopperne ville hevde seg i toppen, men det er berikende for hoppsporten at deltagere fra nye land deltar. Vi er veldig glade både for at hoppere fra Tyrkia var med og for at  Turkish Airlines ble en del av vår skifamilie her i Holmenkollen, sier Kristin Vestgren Sæterøy, daglig leder i Holmenkollen Skifestival

– Gjennom vår globale tilstedeværelse ønsker vi også å engasjere oss i idretter på et globalt nivå. Hoppsport er en populær idrett i mange land selv om det foreløpig er  en relativt beskjeden idrett i Tyrkia i dag, men absolutt på fremmarsj. Som representanter for vårt selskap i Norge synes vi det er veldig morsomt at hoppere fra Tyrkia deltok i Holmenkollen i år, sier Sinan Dilek, daglig leder for Turkish Airlines i Norge.

Tyrkia skal som kjent søke vinter OL i 2026. Søkerbyen er Erzurum som ligger øst i Tyrkia.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder