Turkish Airlines bestiller 60 fly hos Airbus og Boeing

Turkish Airlines kunngjorde nylig en ordre på 60 fly fra produsentene Airbus og Boeing. Ordren omfatter såkalte widebody fly, 30 stk. Boeing 787-9 (Dreamliner) og 30 stk. Airbus A350-900.

0

Det er for å møte det fremtidige behovet for store fly at selskapet har inngått disse avtalene. Leveransene vil skje i tidsrommet 2019–2024.

M. İlker Aycı, CEO og styreleder i Turkish Airlines, uttaler at dette vil bidra til en styrking av selskapets posisjon,  men også tyrkisk luftfart, og vil gi et solid bidrag for å møte fremtidige behov, ikke minst knyttet til Istanbuls nye flyplass som åpner høsten 2018, og som vil blir et betydelig knutepunkt for både europeisk og global luftfart.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder