Turist i egen by

Søndag 17. april arrangerer Oslo kommune i samarbeid med VisitOSLO «Turist i egen by» for tiende gang.

0

Bakgrunnen for å arrangere Turist i egen by er at Oslo kommune og VisitOSLO ønsker at Oslos innbyggere skal bli gode ambassadører for byen og kreative og kunnskapsrike verter når de har besøk av venner og kjente – og ikke minst at de skal ha en god opplevelse som turist i egen by. I fjor hadde arrangementet 23 000 deltakere, og det ble postet 8 000 bilder på Instagram med #turistiegenby.

Hvem som helst kan få gratis Oslo Pass denne dagen som gir gratis inngang på en rekke museer og attraksjoner i byen, samt gratis reise med Ruter.

Nytt av året er at man fra 11. april kan forhåndsbestille koder til Oslo Pass-appen og Oslo Pass i papir (fire stk per hode), samt hente ut Oslo Pass i papir utenfor Rådhuset samme dag som før.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder