Travel News Trophy 2013

Bransjen møtte opp til strålende solskinn på Drøbak Golfbane for en uhøytidelig turnering og generell bransjeprat.

0

I år ble mesterskapet avholdt i strålende solskinn. En som skinte om kapp med den, var Imed Salah fra det tunisiske turistkontoret.

– Jeg er helt sjokkert og skjønner egentlig ikke hva som skjedde. Jeg fikk til og med en eagle på siste hull, forteller Salah i noe som må defineres som lykkerus.

Se bildene her: http://travelnews.no/travel-news-trophy-2013/

For ikke bare fikk han best score av samtlige; han fikk uoffisielt den beste scoren i Travel News Trophys tolv år lange historie med 48 poeng.

– Jeg kan allerede nå si at jeg gleder meg til arrangementet neste år. I mellomtiden kan jeg jo dra til Tunisia å spille – golfsesongen starter der når den slutter her. Men prisen er betraktelig mindre, sier Salah.

En annen som var godt fornøyd, var RCCL-sjef Roar Meidal. Han gikk også en absolutt akseptabel runde, men var minst like fornøyd med settingen.

– Det er veldig morsomt å kunne være med her. Å spille slike turneringer gir en flott mulighet til å møte reiselivsnæringen på tvers av bransjegrener. Dessuten er det en ypperlig måte å vise frem produktet vårt på; i år loddet vi bort en uke med cruise i Karibien for to.

For både deltagerlisten og premiebordet bugnet i år. Mer enn 20 lag var meldt på, og av premier fantes blant annet, foruten cruise, flybilletter til Thailand fra Thai Airways, gavekort fra Detur, hotellovernattinger og golfopphold i Tsjekkia, leiebiler fra Hertz, reiser til Tunisia og gratis golfrunder fra Drøbak Golfbane.

Del.

Om forfatteren

Kommentarer er stengt.

Om forfatteren

David Kurtz

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Leave A Reply

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder