Solid hotellsatsing på Cuba

I forbindelse med den pågående reiselivsmessen FitCuba i Havanna lanserer landets myndigheter 127 ulike turistprosjekter, særlig myntet på å tiltrekke seg utenlandsk kapital.

0

Direktør José Daniel Alonso ved Cubas turistministerium understreker at 25 av disse prosjektene er øremerket byggingen av nye hoteller. I tillegg kommer 97 prosjekter der man søker samarbeid innenfor såkalt hotel management, med eller uten utenlandske finansiell støtte.

Fem av de 127 prosjektene er knyttet til drift av marinaer.

Per desember i fjor kunne Cuba tilby 65 676 hotellrom i landet. På denne bakgrunn annonserte Alonso at ytterligere 108 000 vil bli bygget de neste 14 årene, frem til 2030. Turistdirektøren understreket samtidig at man vil vektlegge utbygging av såkalte økologiske hoteller, uten å spesifisere annet enn at disse i større grad skal være viet naturopplevelser og helseturisme.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder