Publikumsprisen: Stem og vinn en iPad Mini!

Hvem er dine reisefavoritter? Hjelp oss å finne folkets utvalgte i Publikumsprisen 2016, og bli med i trekningen av en iPad Mini!

0

Travel News arrangerer årlig Grand Travel Award, hele reiselivsbransjens Oscar-galla. Her kårer bransjen selv sine favoritter innen reiselivsnæringen, der kun ansatte i norske reisebyråer får avgi stemme.

Men du og jeg som reiser har også en mening. Derfor presenterer Travel News i samarbeid med magasinet REIS og FlightPark for andre år på rad Publikumsprisen, hvor vi som reiser får anledning til å kåre våre reisefavoritter.

Stemmer du på dine favoritter i Publikumsprisen, er du med i trekningen av en iPad Mini.

Stemmer du på dine favoritter i Publikumsprisen, er du med i trekningen av en iPad Mini.

Hjelp oss å finne frem til det beste flyselskapet, de beste reisemålene i Norge og utlandet og den beste digitale reisetjenesten – slik vi som reiser opplever verden. Følg linken under, avgi dine stemmer og vær med i trekningen av en iPad Mini!

Følg denne linken for å avgi dine stemmer!

Vinnerne i de ulike kategoriene vil bli annonsert under Grand Travel Award 2017 på Wallmans i Oslo den 12. januar 2017.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder