Emiratene på fremmarsj

Vil ha 90 prosent av turistmarkedet i Midt-Østen innen 2020, i følge en fersk undersøkelse utført av Team Leisure.

0

De Forente Arabiske Emirater (UAE) vil stå for nesten all turisme i Midt-Østen innen 2020, om man skal tro undersøkelsen som ble gjennomført i forbindelse med  Leisure Show Dubai 2016.

– Emiratene er i ferd med å ta et gigantisk skritt inn i verdens fritidsmarked med 10-15 store attraksjoner som åpner i 2016, og mange fler i pipelinen, sier Phil Taylor, direktør for Team Leisure.

– Dette er neste store skritt i Emiratenes reiselivsstrategi, og uten tvil den største driveren i veksten i hotellindustrien de kommende fem årene.

I 2016 alene åpner blant annet IMG Worlds of Adventure (nå i august); Motion Gate, Bollywood og Legoland ved Dubai Parks and Resorts (oktober), alt i Dubai; Louvre Abu Dhabi og safariparker i både Dubai og Al Ain.

Etter noen tøffe år i økonomisk bakrus er det ingen tvil om at motoren i Emiratene er tilbake.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder