TUI øker antall reiser til Tyrkia – igjen

Reiselysten er fortsatt sterk og Tyrkia er sommerens ubestridte ferievinner. Med en vekst på 72 prosent bare forrige uke har TUI valgt å øke kapsiteten til Tyrkia ytterligere.

0

Nå er det flere avganger i høstferien som legges til for å imøtekomme etterspørselen. Selskapet har allerede økt antall reiser til Tyrkia med mer enn 25 prosent sammenlignet med 2017.

–  Alle piler peker oppover når det gjelder interessen for Tyrkia i sommer. Vi har allerede utvidet tilbudet vårt, men ser nå at behovet er stort fra landets største flyplasser også i høstferien, sier Usman Jasrae, Head of Digital Sales & Marketing i TUI Norge.

TUI øker tilbudet i høstferien med 96 prosent sammenlignet med samme periode i fjor og det er direkteflyvninger fra Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen som nå legges til.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder