TUI inviterer til Facebook Live-sending

Ikke alle er bevisste på hvilke konsekvenser turistattraksjoner med dyr kan medføre. TUI har invitert conservation-fotograf Tom Svensson til å holde en Facebook Live-sending om temaet.

0

Facebook Live-sendingen starter fredag 10. februar klokken 13.00.

– Vi nordmenn elsker dyr og vi er opptatt av at de skal ha det godt. Det mange ikke alltid er like bevisste på er at dyrehold rundt omkring i verden ikke er som her hjemme. Selv om den lille tigerungen er nydelig så er det faktisk ikke så lurt å betale for å ta et bilde med den. Vi har invitert conservation-fotograf Tom Svensson for å fortelle mer om hva vi kan gjøre for å bidra positivt til dyrs velferd når vi er på ferie, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Turister får uendelig mange tilbud om utflukter og attraksjoner de kan delta på, eksempelvis å klappe aper og tigerunger eller å ri på elefanter. De færreste vet hva som ligger bak slike attraksjoner, og hvordan dyrene blir behandlet for at du skal få oppleve å ri på dette mektige dyret. Tom Svensson er en verdenskjent conservation-fotograf som har lang erfaring med å dokumentere dyrs behandling i Asia og Afrika, han vil dele noen av sine erfaringer med oss.

– Hensikten med livesendingen er å gi folk mulighet til å stille spørsmål direkte til Tom, samt kanskje lære litt mer om hvordan man kan bidra til positiv endring når en selv er på ferie, sier Aspengren.

Tom Svensson
Tom Svensson har i en årrekke reist jorden rundt for å dokumentere blant annet utrydningstruede dyr, illegal dyrehandel og tyvjakt. Han foreleser om bevaring av utrydningstruede dyr, og har skrevet flere bøker om emnet. Tom fikk utmerkelsen Årets Pandabok 2017 av H.M. Kong Carl XVI Gustaf for boken ”Ved veis ende”. Les mer om hans arbeid her www.tomsvensson.se

– Jeg er lidenskapelig opptatt av dyrs velferd og jeg setter stor pris på å få muligheten til å spre kunnskap om emnet og svare på spørsmål TUIs følgere måtte ha. Sammen kan vi utgjøre en forskjell, sier Tom Svensson.

Hva er en conservation-fotograf?
«Conservation Photography» er en dokumentarisk form for fotojournalistikk der man kombinerer naturfotografi med viktige samfunnsrelaterte emner og temaer. Conservation Photography kan fokusere på miljøspørsmål, bærekraft, ville dyr eller bevaring av dyrs naturlige habitat. Les mer om Conservation Photography her www.tomsvensson.se/about-us

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder