Statoil og Widerøe forlenger samarbeidet

Widerøe får ny tillit hos Statoil, som viderefører avtalen med flyselskapet for tre nye år.

0

Ifølge en pressemelding fra Widerøe er det et ”bredt nettverk og mangfold av frekvenser på flyruter blant faktorene som utløste beslutningen om videreført tillit gjennom den nye avtalen med Statoil”.

Avtalen gjelder for tre år med opsjon for ytterligere to år.

At SAS og Widerøe nå er foretrukne partnere innebærer at Statoils innenriksflyvninger vil gjennomføres med disse to.

Statoil har ifølge pressemeldingen store oppdrag på destinasjoner Widerøe opererer og de har vært en viktig kunde i mange år.

– Vi er stolte over den fornyede tilliten og takknemlig for å kunne videreføre et godt samarbeid med Statoil, sier Åsta Braaten, Vice President Sales, Marketing & Distribution i Widerøe.

– Vi ser frem til å fortsatt kunne ønske Statoils ansatte velkommen om bord, avslutter hun.

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet – til sammen nesten 3000 ansatte. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og Widerøe flyr til 46 destinasjoner i inn- og utland.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder