SkiStar får ny destinasjonssjef i Hemsedal

Martin Litzter tiltrer som ny destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal fra 1. januar 2018. Letzter overtar stillingen etter Andreas Smith-Erichsen.

0

Letzter kommer fra stillingen som forretnings- og strategiutvikler i SkiStar AB. Han har tidligere vært ansatt i The Boston Consulting Group og Modern Times Group.

Letzter er 36 år gammel og kommer opprinnelig fra Stockholm.

Om SkiStar

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 50 prosent, i Norge 31 prosent og totalt 42 prosent i Skandinavia 42.

Kjernevirksomheten er alpin skikjøring. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og forretnings-utvikling.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder