Samarbeid mellom Lufthansa og Singapore Airlines

Den 1. oktober gikk de to selskapene sammen i et joint venture som skal operere flighter mellom Singapore, Australia, Tyskland, Sveits, Østerrike og Belgia.

0

Passasjerer kan dermed velge fra en bredere rutetabell og flere prisgrupper, som stadig vil bli utvidet av de to flyselskapene i tiden fremover.

Avtalen mellom Singapore Airlines (SIA) og Lufthansa er en utvidelse av den joint venture-avtalen selskapene signerte i 2015, som blant annet omfattet introduksjonen av nye SIA-opererte ruter mellom Singapore og Düsseldorf i juli 2016. I mars 2017 satte SWISS inn sin nye Boeing 777-300ER i daglig flight mellom Singapore og Zurich. Lufthansa har også annonsert planer for re-introduksjon av flighter mellom Singapore og München fra mars 2018.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder