Ryanair med nye bagasjebestemmelser

Begrenser antall tillatt håndbagasje i kabinen, og øker antall tillatte kilo på innsjekket bagasje.

0

Som en del av Ryanairs “Always Getting Better”-program introduserer det irske lavprisselskapet nå en ny bagasjepolitikk. Fra og med 15. januar 2018 skal du ikke lenger kunne ta med deg to stykk håndbagasje inn på flyet. Dette forklarer selskapet med høy fyllingsgrad (95 prosent i desember), hvilket medfører at det ikke er plass til all håndbagasje i hattehyllene. Med standardbillett (Non-Priority) må du heretter levere fra deg den største av dine to stykker håndbagasje ved gaten, dog uten at du må betale ekstra for denne.

Unntaket til regelen om kun ett stykk håndbagasje er selskapets såkalte Priority Boarding-kunder (Plus, Flexi Plus og Family Plus), som fremdeles tillates to stykk håndbagasje inn i kabinen.

Samtidig øker Ryanair tillatt vekt på innsjekket bagasje fra 15 til 20 kilo, og senker prisen på innsjekket bagasje fra 35 til 25 pund (eller euro).

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder