Route66usa.info overtar Thailands største MC-reiseselskap

Etter det nylige oppkjøpet av MC Tours går Route66usa.info rett på et nytt oppkjøp, denne gang Thailands største reiseselskap for motorsykkelturer, Thailand MC.

0

– Dette gir oss en enda sterkere posisjon i markedet, sier grunnlegger av det som omtales som verdens største Route 66-operatør, Arve Stallvik.

Bakgrunnen for oppkjøpet skyldes ifølge Stallvik flere faktorer.

– Vi er de eneste som har slått gjennom i Kina med våre Route 66-turer i USA, og de siste tre årene har vi hatt med mange kinesere på Harley-Davidson langs Route 66 USA, sier Stallvik.

Det er Route66usa.info kjente guide Helge Njå, som i sommer passerte 66 turer på Route 66 USA (verdensrekord), som skal kjøre alle turer i Thailand/Asia for Route66usa.info.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder