Her er Norges mest lønnsomme reiselivs-bedrifter

Vings driftsresultat i 2016 er dobbelt som stort som nummer to på listen. Her er oversikten over Norges 20 mest lønnsomme reiselivsbedrifter.

0
Med et driftsresultat i 2016 på over 170 millioner kroner, er Ving den reiselivsbedriften i Norge som samlet sett henter inn mest penger til sine eiere. At resultatet før skatt er forbedret med 102 millioner kroner fra 2014 til 2016,...
vil du lese denne og andre eksklusive artikler pa nett?
Les Travel News digitalt for 549,-


Abonnenmentet gir deg tilgang til alle TN+ artikler på nett. Du får også tilgang til den digitale utgaven av bladet, samt hele vårt arkiv. Logg inn med brukernavn og passord.

Dersom du er abonnent på print vennligst kontakt vår kundeservice for å få tilgang til TN+ Send den informasjonen du har om ditt abonnement til travelnews@medievekst.no, og vi vil ordne det

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder