Ommøblerer ledelsen

Konsernveteran Eivind Tangvik forlater stillingen som kjededirektør for Quality Hotel etter tolv år. Han får imidlertid en ny rolle i hotellkonsernet som Senior Vice President Operations Development Nordic Choice Hotels.

0

Med 19 nye hoteller under bygging, 24 med potensial for utvikling av leieavtaler og hele 21 hoteller under renovasjon har behovet for en person med et overordnet ansvar for disse områdene materialisert seg i den nye stillingen til Tangvik, skriver Nordic Choice i en pressemelding.

– Eivind er en fantastisk person med lang erfaring innen hotelldrift. Han kommer til å spille en stor rolle for vår fremtidige suksess gjennom å utvikle eksisterende produkter, men først og fremst etablere nye hoteller i det nordiske hotellmarkedet, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels.

Tangvik har jobbet i hotellkonsernet i hele 23 år. Han skal ifølge pressemeldingen jobbe tett med ledelsen i de tre hotellkjedene i konsernet, Nordic Property Management, gårdeiere og Daniel Stenbäck som har rollen som Chief Development Officer. Tangvik blir bindeleddet mellom de ulike interessentene når han tiltrer sin nye stilling ved årsskiftet. Han vil være en del av ledergruppen i Nordic Choice Hotels.

Hotellkonsernet vil starte rekrutteringsarbeidet etter en erstatter for Tangvik så fort som mulig.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder