Ny sjef ved Radisson Blu Hotel i Tromsø

Aart Niemans fra Nederland er ansatt som ny administrerende direktør ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

0

Sammen med teamet vil han ifølge pressemeldingen som følger ansattelsen fokusere på å gi gjestene byens beste hotellopplevelser, ved byens eneste internasjonale hotell.

– I flere år har hotellet vært ledet på en veldig god måte av den svært erfarne og godt likte hotelldirektøren Dag Høybakk. Vi er dypt takknemlige for alt han gjorde for hotellet, og vi har gjort grundig research for å finne en passende etterfølger, sier regiondirektør for Rezidor Hotel Group i Norge, Ronald Smithjes.

Med sin omfattende internasjonale erfaring er Smithjes trygg på at Aart og hans team vil fortsette å gi gjestene de beste hotellopplevelene i Tromsø by

Aart kommer fra den internasjonale kjeden Marriott-Starwood og har vært hotellsjef i Brussel i flere år. Han har også jobbet i både Amsterdam, Nederland og Los Angeles i USA.

– Jeg ser frem til å lede byens eneste internasjonale hotell, og til å fortsette teamets utmerkede servicearbeid, samt bygge videre på hotellets rykte som den aktøren som skaper de virkelige gode, uforglemmelige opplevelsene for gjestene, sier Aart Niemans.

Aart Niemans er utdannet innen “Hotel & Hospitality Management” fra hotellskolen i Maastricht i Nederland.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.