Ny kommunikasjons- og prosjektkoordinator i VisitOSLO

Sonja Birch-Olsen er ansatt som kommunikasjons- og prosjektkoordinator i VisitOSLO.

0

VisitOSLOs nye medarbeider kommer fra stillingen som PR- og kommunikasjonssjef i Visit Norway/Innovasjon Norge i London, og har tidligere arbeidet som Digital manager i Visit Denmark, og prosjektleder for Innovasjon Norge i London.

– Jeg gleder meg stort til å få jobbe for byen min! VisitOSLO har de senere årene utmerket seg eksepsjonelt innenfor norsk og internasjonalt reiseliv, spesielt innen digital utvikling. I VisitOSLO vil jeg jobbe med prosjekter i en av de næringene Norge skal leve av i fremtiden, sier Sonja.

Sonja er utdannet journalist fra The University of Sheffield, og har lang og bred internasjonal erfaring innenfor reiseliv, kommunikasjon og digitalisering.

– VisitOSLO er i en spennende utvikling, hvor reiselivet blir enda viktigere for hovedstaden. Kommunikasjon og prosjekter er avgjørende ingredienser for å møte morgendagens utfordringer, og Sonja har en imponerende erfaring fra internasjonalt reiseliv. Vi gleder oss til å få henne på teamet vårt, sier Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO.

Som kommunikasjons- og prosjektkoordinator vil Sonja ha ansvaret for å videreutvikle VisitOSLOs kommunikasjonsstrategi, være pressekontakt samt involveres i de store prosjektene med selskapets største samarbeidspartnere i både næringslivet og kommunen.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.